Rólunk

2013 óta működő Egyesületünk fő táncműfaja az akrobatikus rock and roll oktatás, amely mellett a Hip-Hop és show tánc alapjaival is megismerkedhetnek tanítványaink.

 

Mint minden sportágnak, a táncsportnak is egyik célja a versenyzés. A versenysport képviselete mellett azonban arra törekszünk, hogy a gyermekek szabadidejüket hasznosan tölthessék el egy olyan mozgáskultúrát elsajátítva, amely későbbi életükben is hasznos lehet, szem előtt tartva, hogy az egészséges életmódra való nevelés egyik eszköze a sport.

 

A foglalkozások minden iskolai tanév kezdetétől, szeptember 1-től az oktatás végéig, június 15-ig tartanak.

 

Nyáron napközis és ott alvós táborokat szervezünk a tudás megtartása és a szakmai fejlődés érdekében, nem utolsó sorban segítséget nyújtva a szülőknek szünidő szervezésében.

Táncosaink között az óvodás kortól a felnőttekig minden korosztály megtalálható. Rendszeresen visszük a csapatokat különböző fellépésekre, így helyi társadalmi eseményekre, jótékonysági rendezvényekre.

Fontos számunkra az összetartozás érzésének, a csapatszellemnek az erősítése, ezért minden lehetőséget megragadunk arra, hogy a gyermekek családjukkal együtt közös programokon vehessenek részt. Így ünnepi alkalmakkor, városi rendezvényeken, kulturális programokon, stb.

 

Közösségünkben a gyermek az első.