Őszi tábor az Artistaképzőben

Fehér Nikolett

Sziasztok  🙂
Nekem is nagyon tetszett az artistaképző, mert új dolgokat tanulhattunk meg és próbálhattunk ki. Pl: műló, ugróasztal, karika, stb. Az ottani emberek is nagyon kedvesek és barátságosak voltak. Szívesen járnék minden héten tovább. Köszönöm szépen Nicolette Czakó, Dániel Gölöncsér, Gábor Mészáros, hogy elvittetek erre a mesés helyre.

Farkas Luca Rebeka‎ :
Sziasztok
Én is az artistaképző táborról szeretnék véleményt írni.

Nekem is nagyon-nagyon tetszett.
Nagyon sok mindent megtanultunk. pl.:ugróasztalon ugrásokat,cigánykereket, kézenállást,fejenállást,tigrisbukfencet,előre hátra bógnit,jobb bal angol spárgát, és egy pár dolgot a műlovon.
Nagyon-nagyon tetszett köszönöm ezt az élményt.:Dániel GölöncsérGábor Mészáros Nicolette Czakó Boglárka Szívós.
Még egyszer nagyon köszönöm ezt az élményt…
Kár hogy vége…. 
boldog.

Tasi Tekla:
Sziasztok 🙂 Én is az artistaképzőről szeretnék írni . Nekem nagyon nagyon tetszett , az első nap mindenki kíváncsi volt hogy vajon mit fogunk csinàlni , a bemelegítés nehéz volt de kibírtuk…. 🙂  sok mindent kipróbáltunk például az ugróasztalt , műlovat és talajtornáztunk is és még sok mást is csináltunk mindenkinek nagyon tetszett szivesen maradtam volna még

Pé Tímea
sziasztok! Alíz vagyok. én is szeretnék írni az artista képzőről. Hétfőn reggel nagyon izgatottan vártam az artista képzőt. Minden nagyon tetszett, de legjobban az, amikor kézen álltunk, fejen álltunk.A bemelegítés nagyon fárasztó volt, de túléltük smile hangulatjel… meg valamelyik nap bemelegítés olyan volt hogy körbe futottuk a termet. Az artista képző nem könnyű, de szerettem csinálni smile hangulatjel. Ha lesz majd ilyen én biztos ott leszek.

Somogyi Gábor
Nagyon jó volt a mai nap és a tegnap is, nagyon várom a holnapit. De az izomlázat nem. Karina 🙂
Bernadett Erdélyi: Lilinek is tetszett 🙂

Csirkovicsné Mátyási Gabriella: Petra is nagyon jól érezte magát!

Imre Andrea: Levi is nagyon jól érezte magát!

Dicső Hajni: Anya ez nagyon jóóó, így jött haza.(Noémi) Jól bizony!

Mónika Wetzl: Köszönjük a képeket Eni is nagyon jól érezte magát.

Bálint Andrea: Vanda szeretne majd járni.
Pindur Pandúrtól kaptam egy fogalmazást, nem is akármilyen lapra. Mint egy régi papíruszra lenne írva. Ime a szöveg:

Artistaképző

Az artistaképzőben sok gyerek fejlesztheti képességeit. Sokan megtanulnak szaltózni, csukázni és mások spárgázni. Az ugrópad is hasznos, mert fejleszti ugróképességeiket. A trapéz fejleszti az egyensúlyt és a testtartást. Veszélyes, de gyerekek számára mókás. A talajgyakorlaton megtanulnak bukfencezni, kézenállni, fejenállni stb. Nagyon sok erősítést végeznek, de csak így lehet fejlődni. Nagyon sokan panaszkodtak izomlázra, főleg a hasukban, de valakinek a kezében, vállában és a lábában is volt.
Mindneki nagyon jól érezte magát, sőt még valaki rendszeresen is járna.

By: Pindúrpandúrok ( Nóra, Nóri, Petra, Karina, Vanda, Aletta)

Todor Vivienn

Sziasztok!  🙂
Én is szeretnék egy kicsit az artista képzőről.  😀
Szépen sétáltunk az úton azzal a gondolattal hogy vajon milyen is lesz az artista képző! Amikor beléptünk a terembe mindenkinél érezni lehetett hogy nagyon izgul hiszen egy óriási terembe léptünk be ahol még a legjobb artisták,tornászok tanultak/tanulnak  🙂
Amikor hazajöttem az első napról már éreztem hogy izomlázam lesz. Ezekbe az edzésekbe nem kevés erőt fektetett az egész csapat és szerintem ez meg is látszik hogy minden edzés után fáradtan megyünk haza  🙂
De nem baj azért kilehet bírni!  😉
Nagyon kedves edzőket ismerhettünk meg akikkel sok új dolgot is tanultunk!  🙂
Nagyon köszönöm Dániel Gölöncsér Nicolette Czakó Gábor Mészáros hogy eljöhettem egy élmény volt remélem lesz még . Köszönöm!  😀

Kuchár Alexa

Artistaképző.

Ezen a héten az artistaképzőben vehettünk részt, hogy belekóstoljunk a tornászok életébe. És persze a fejlődés miatt is. Szuper volt ez az egész hét. Szó szerint, minden porcikámban van izomláz! De megérte!  🙂
Legjobban azok a feladatok tetszettek, amikben ugrálni kellett.Persze a tanítók is nagyon kedvesek, viccesek, rendesek voltak velünk. Szívesen mennék többször is. Nagyon jó ötlet volt ez egész hétre!
Remélem nem ez az utolsó alkalom, hogy találkoztunk, edzettünk velük. Köszönöm nektek Nici, Dani, Gábor, Nati, Bogi, és kedves tornászok, oktatók, hogy ilyen élményben lehetett részem.

Kuchár Petra

Én is most az artistaképzőről szeretnék írni.Akkor kezdjük.Nekem az artista képzőben nagyon tetszett.Az volt a legjobb amikor (csütörtökön)az egész csapat egy úgymond felmérést csinált. Nekem is tetszett amikor csapatokban voltunk. Az edzők nagyon kedvesek.Én nagyon örülök annak, hogy elvoltam minket ide.sajnálom, hogy holnap már vége.??De addig is van még idő ???.Remélem máskor is jövünk köszönöm Nicolette Czakó  Gábor Mészáros Dániel Gölöncsér Natália Gyurom??

Farka Levente Noel

Sziasztok! Most írok az Artistaképzőről.
Nekem nagyon tetszett, mert az utolsó 3 vagy 4 napban már csapatokban csináltunk feladatokat. (Pl. Műlovon feladatok, csütörtökön karikával voltak feladatok, holnapra fellépést szervezünk. Ebben a táborban az is tetszett, hogy sok erősítő fejlesztő feladatok voltak és én ezeket nagyon élveztem, a trambulinon sokat gyakoroltuk a terpeszcsukát. Az edzők nagyon jó fejek, viccesek voltak nekem a legszimpatikusabb Marci volt és Enci.