Napközis Tábor Százhalombatta

2017-ben június 19-23. között 7. alkalommal tartottuk meg a százhalombattai napközis tánctáborunkat a Városi Szabadidőközpontban .

A vegyes korosztály (5-től 17 éves korig) és a nagyon vegyes tudás szint ellenére mindenkinek sikerült a saját maga szintjéhez képest fejlődnie, különösen a technikai elemekben.
A kezdők megtanulták a Mini2 rokit, többiek Réka rokit, közösen pedig a Zsófi show táncot valamint a Vivi Hip Hop koreográfiát. Az új táncok elsajátítása mellett súlyt helyeztünk a tánctechnikai elemek fejlesztésével. A gyerekek a pénteki zárónapon tanúbizonyságot is tettek erről nyílt bemutató keretén belül mindazoknak, akik megtisztelték a táborozókat jelenlétükkel.

A hét folyamán Szentes Edina, Horváth Gábriel és új edzőnk Kiss Alexandra is benézett hozzánk, és ahol tudtak segítettek. Tapasztalatokat gyűjtöttek annak érdekében, hogy a saját területük napközis tábora is zökkenőmentesen menjen majd.

Köszönet annak a 20 kezdőnek, 18 haladónak, 19 versenyzőnek, Kollárik Zsófinak, Welspacher Viviennek Pápáról, Tejes Katának, Lengyel Bonitának, Czakó Nicolettnek, Mészáros Gábornak, akik a hőség ellenére is hősként vitték végig a hetet.

Réka roki: Bánfalvi Réka Kispesti táncosunk nevéhez fűződik, aki a Huncutka formáció egyik tagja.

Facebook nyílt oldalunkon majd megtalálhatóak lesznek Tóth László fotósunk alkotásai.

Szép nyarat kívánunk, és ne feledjétek, szeptemberben Battai napok lesznek.