Mikulás Gála Szabadegyházán

Hagyományteremtő Mikulás Gálán vettünk részt 2015. december 11-én Szabadegyházán. A Gálán a sok fellépő, Szabadegyháza apraja-nagyja: néptáncosok, hastáncosok, balettos csöppségek, színjátszók, no és persze Egyesületünk tagjai, csodálatos hangulatot varázsoltak a Művelődési Házba.

Az Egyesület a Gálán minden táncosnak, legyen az akár vendég vagy saját, oklevéllel köszönte meg szereplésüket, és a gyerekeknek kedveskedve  egy-egy nyalókát is adtak hozzá.

A rendezvény zárásaként a rock and rollos táncosok közösen bemutatták a mindenki által ismert Mini koreográfiát.

De beszéljen tovább Szaniszló Roberta Facebook bejegyzése:

“Ma, kipihenve a tegnapi fantasztikus napot és visszagondolva, öröm tölt el! Öröm tölt el azért, mert eddig csak jó visszajelzéseket kaptunk, mindenki jól érezte magát, a nagyszerű táncosok és a nagyszerű közönség is. Nagyon boldogok vagyunk, hogy a kis rokisaink, akik szeptemberben kezdtek el táncolni, mennyire ügyesek voltak. Nagyon-nagyon büszkék vagyunk Rátok!!!!!! Persze a Balck Angelsre is!!!!!!!  🙂 Csak így tovább!!!! Mert kitartással, szorgalommal éri el az ember a maga elé kitűzött célokat.
Továbbá köszönjük az Egyesületnek a segítséget, az Önkormányzat segítségét, a Művelődési Ház segítségét és minden Táncoslábunk szüleinek hogy ilyen nagyszerű gyermekeik vannak!  🙂
Jövőre folyt. köv. , de addig még sok fellépés vár a Gyermekekre!  🙂

Szép napot kívánunk Mindenkinek: Roberta és Gabi”

12394624_1146622715362756_1628341177_o