Megtartottuk Újévi Gálánkat

Rendhagyó módon Egyesületünk éves gáláját az eddigi karácsony előtti időpont helyett januárban tartottuk, így köszöntve az új évet. A helyszínt most is a százhalombattai a Barátság Kulturális Központ adta. A nézőtéren nem maradt üres hely.
Az egyesület minden régiójából érkezetek táncosok, akik versenyprogramjukkal, vagy külön  erre a rendezvényre írt saját koreográfiával léptek színpadra. A vendég fellépőkkel együtt több mint 300 táncos szórakoztatta a közönséget.
Az első felvonás végén Schmidt Gábor – Schmidt Erika nemzetközileg elismert táncosok nagyszerű Boogi Woogie improvizációval örvendeztetettek meg minket.
A műsor záró részében a Back to the Future junior nagyformáció és a Militans felnőtt nagyformáció, Csortos Kristóf – Csényi FanniBalázs Bálint Bendegúz – Lampert Mira B kategóriás párosok tisztelték meg jelenlétükkel programunkat. Egyesületünk vezetője Mészáros Gábor és táncpartnere, Lengyel Bonita a két B kategóriás párossal együtt fergeteges páros mixszel kápráztatta el a közönséget.
A Gálánk zárásaként Egyesületünk minden jelenlévő táncosa felment a színpadra, ahol közösen táncolták a mindannyiuk által ismert koreográfiát.

A Gáláról készült fényképek I. rész

A Gáláról készült fényképek II. rész