Már csak néhány nap a B-Cool Gáláig

Alig néhányat kell aludnunk, és részesei lehetünk a II. B-Cool Karácsonyi Gálának
Szeretettel várunk minden résztvevőt és érdeklődőt 2016. december 16-án 17.00 órától Százhalombattán a Barátság Kulturális Központ Színháztermében. (Százhalombatta, Szent István tér 5.) Ruhatár használta kötelező (100 Ft). Kérjük, hogy a jegyét mindenki hozza magával, mert a színházterembe csak azzal lehet felmenni. A helyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni, az ültetésnél hoszteszek segítenek majd. Az első három sort a táncosoknak tartjuk fenn.
A műsor 18.00-kor kezdődik és várhatóan 20.00-ig tart, Bauer Róbert műsorvezetésével. A program két része között kb. 19.00 órakor 10 perces szünetet tartunk. Gálánkon egyesületünk apraja-nagyja fellép. A műsort vendég táncosok is színesítik majd. Az igazi meglepetést a végére tartogatjuk.
A rendezvény fotósa Tóth László Rudolf.
Gyönyörű, saját kézzel készített ajándékokat hoz Emőke Art Levente, amelyeket a Gála ideje alatt kedvezményes áron megvásárolhattok. Látogassatok el honlapjukra.
A BKK földszintjén színvonalas büfé várja vendégeinket. A színházterembe ételt és italt bevinni SZIGORÚAN TILOS!
A gépkocsival érkezőknek több lehetősége van a parkolásra. Nagy szabad terület található a református templom és a BKK épülete mögött.