Lengyel Bonita – Main Class

IMG_0422A páros roki nagyon tetszett. igaz, hogy sok energiát elvett, de mellette folytattam a formációt is. Szabadidőmben aludtam, tanultam, mert nem mehet az iskola rovására  a tánc! Az akkori táncpartneremet sérülés érte,  és a lábadozása ideje alatt egy fellépésre hívták az egyesületünket, ahova jelenlegi táncpartneremmel egy rögtönzött koreográfiát adtunk elő. Azonban a sors úgy irányította az utat, hogy mi folytattuk közösen az edzéseket, míg nem megkerestünk 2014-ben egy szakembert, hogy nézze meg a tánc tudtásunkat, és adjon javaslatot.

2014 a DÖNTÉS éve  volt számomra és táncpartnerem, Gábor számára.  Ahhoz, hogy az „A” kategóriára készüljön valaki dönteni-e kell sok mindenben. Így történt ez nálam is. A Girl Power formációból 2014 szeptemberében kiváltam, hogy minden energiámat a páros edzésekre tudjam fordítani. Elkezdődött a felkészülés! Heti négy edzés: artistaképzőben, ugróasztal edzésen, táncedzéseken. 2015. szeptember 16-án a Magyar TáncSport Szakszövetség szakági bizottsága előtt letáncoltuk az Akrobatika és Lábtechnika sorunkat és hozzájárultak, hogy 2015. október 24-én indulhassunk a Nemzetközi Rock and Roll Szövetség, a WRRC (Word Rock and Roll Confederation) által megrendezésre kerülő versenyen Moszkvába.

Mi a célom? Rövidtávon 2017-es Világjátékokon indulni táncpárommal, Mészáros Gáborral. Hosszú távú célom: koreográfus. Ez utóbbi még várat magára és addig is a B-Cool Dance Team munkáját ott segítem, ahol tudom. Ha már egy kicsit is hozzá tettem a csapathoz és mosolyokat csalok az arcokra már minden megérte. Merjél nagyot álmodni, és legyen időd véghez vinni. Sok mindent tanultam ez idő alatt, de kettő gondolatot szeretnék kiemelnék a végére.

A türelem rózsát terem! Soha se add fel az álmaid! Küzdj érte!