Kispest – napközis tábor 2017

Kispesten 2017. augusztus 21. és 25. között, az előző évekhez hasonlóan idén nyáron is megtartottunk bejárós/napközis táborunkat. Nyári programunknak már másodszor adott otthont a B-Cool Táncstúdiónk, amelyre nagyon büszkék vagyunk, hisz a nyár folyamán felújított teremben fogadhattuk a gyerekeket, aminek köszönhetően a frissen lerakott parkettán táncolhattak az óriási tükör előtt.

A nap minden reggel 8 órától közös reggelizéssel indult a nap, majd 9 órás kezdéssel tartottuk az edzéseket ebédig. Az 55 fős létszámunk miatt a teremben nem fértünk el, így a közös bemelegítést és alapozást a szabad ég alatt a friss levegőn töltöttük, majd a csoport bontást követően felváltva voltak a gyerekek a teremben, illetve a szabadban.

Az ebédre két turnusban került sor a Pizzoli Étteremben, így amíg az első csapat ebédelt, a második még edzett. Ebéd után fél 3-ig csendes pihenő volt, ezalatt mesét vetítettünk, ám csütörtökön megborítván a napirendet karkötő fonást tanítottunk, utána edzés közben csillámtetkót kaptak a gyerekek. A csendes pihenő utáni edzésen a hét közepétől az akrobatikus rock and roll mellett show táncot is tanultak a gyerekek.

A hét megkoronázásaként pénteken strandolni vittük az edzésektől fáradt, mégis jókedvű mosolygós kicsi és nagy táncosainkat. A Kispesti Uszoda jóvoltából a gyerekek két medencében élvezhették a pancsolás örömeit, majd egy kis cukorka kíséretében vissza sétáltunk a táncteremhez, ahol a szülők várták gyereküket.

Köszönjük a Kispesti Uszodának, hogy segítségükkel méltó módon zárhattuk 2017-es táborunkat.