Ki Mit Tud 2016. Barátság Kulturális Központ – Százhalombatta

12947042_1054053277990484_846676700_o

2016. április 2-án a Százhalombattán újra megrendezésre került a Ki Mit Tud vetélkedő. Csapataink modern tánc kategóriában indultak az SZTC Táncszakosztálya és a New Faces mellett.

A vetélkedő 3 szakasza B-Cool keretben zajlott, hiszen az első részben ötödikként kerültünk sorra, a harmadik részt pedig velünk zárták. Végig izgulhattunk hát a gyerkőceinkért a maratonira sikeredett rendezvényen.

Az előző évhez hasonlóan, most is szép eredményeket értünk el. A formációk egyéni teljesítménye mellett, Egyesületünk is komoly elismerésben részesült.

Minden csapatunk erőn felüli teljesítményt nyújtott, dinamikus, látványos és mosolygós produkciójával valósággal elkápráztatta a 4 tagú zsűrit, akik nem győzték dicsérni táncosainkat, valamint edzőink munkásságát is kiemelték.  Különösen tetszett a zsűrinek a gyerekekkel való gondoskodó törődés és a B-Cool Dance Team egységes képe. Mindennek eredményeként Egyesületünk megkapta a modern tánc kategóriában a legjobb tánccsoport díját, és ezzel együtt az Oscar-díj formájú kupát is. Girl Power csapatunk különdíjban is részesült.

Nagyon büszkék vagyunk minden táncosunkra. Csak így tovább és küzdjünk közösen azért, hogy minél jobbak lehessünk! Köszönjük a szülőknek, mert támogatásuk nélkül ezek a táncosok nem juthattak volna el idáig!

És végezetül jöjjenek azok a csapatok fellépési sorrendben, akik felejthetetlenné tették a Ki Mit Tud vetélkedőt:

I.rész

  • Törpe Ördögök
II.rész

  • No Names
  • Girl Power
III.rész

  • Black Angels – szabadegyházai Hip Hop csapatunk
  • Smiley Girls

SZÉP VOLT! HAJRÁ B-COOL!!!!!!!!!