Karácsonyi Gála – vélemények

2. B-Cool Karácsonyi Gála  – 2016

Mónika Wetzl Mi is köszönünk mindent, a gála szuper volt, 😀

Csirkovicsné Mátyási  Gabriella Mi is köszönjük!

Hogyor Timea Köszönjük mi is 🙂

Pádár Andrea Nagyszerű év volt, csodás gála! Köszönjük, hogy részesei lehettünk. 🙂

Módis  Gabriella Szuper volt a gála, köszönjük!

Németh  Judit Hihetetlen élmény volt a lányomat 2-3 hónap felkészítés után színpadon látni! Köszönöm a felkészítést Szentes Edinának, nektek pedig a szuper gálát! 🙂 Boldog, békés ünnepet kívánok mindenkinek! 🙂

Lurkó Sziget Köszönjük! És szupi volt a Gála! B-)

Plánki  Krisztina A Gálán nagyszerű volt a szervezés és ügyesek voltak a gyerekek! Szórakoztató este volt! Köszönjük a lehetőséget!

Vera Rozsa Mi is köszönjük! Nagyon szép volt a Gála!

Honória Lilla Hortobágyi Nagyon szép volt a gála, a gyerekek ügyesek voltak, köszönjük 🙂

Baráth Andrea Köszönjük, nagy élmény volt!

1. B-Cool Karácsonyi Gála  – 2015

Horváthné Hidegh Anikó
Gratulálok minden apró és nagyobb táncosnak, tánctanáraiknak, a szervezőknek, a szülőknek! Csodálatos este volt 🙂 Köszönöm a meghívást 🙂 Kívánok a jövő évre is hasonlóan szép eredményeket, sikereket 🙂

Czakó Nicolette
Kedves Gyerekek, Szülők, Ismerősök!
Eltelt egy éjszaka a gála óta. Bekapcsoltam gépemet, hogy kiírjam a köszönetemet. És…. mélyen megható olvasni a sok szép szavakat!
Igen ez az én csapatom, amihez ÓRIÁSI örömmel tartozom. El sem tudjátok hinni, mennyire izgultam a művészbeengedő fronton. Ugyan is azok az izgulós arcocskákból -átjött felém – mielőtt bementek a színpad függöny mögé, azok csodálatosak voltak.
Miután letáncolták és egy másik művészi folyosón érkeztek meg az izgulás elmúlt és helyette a szemek csillogtak. Ezt látni jó érzés és ilyenkor tudom, hogy jól döntöttem amikor 2009 őszén önkéntesnek becsatlakoztam és most már egy láncszem vagyok az egyesületben.
Idézek egy privát üzenetet amit emailben kaptam, mert ez Rólatok is szól:

“Fantasztikus közösséget varázsoltatok a csoportokból. Minden produkcióból átjön, hogy szívvel-lélekkel csináljátok és a gyerekek, szülők egyaránt tiszteltnek és szeretnek benneteket.” Ezért vagyok mindig büszke a gyerekekre is!

Ez a GÁLA nem jöhetett volna létre gyerekek, szülők, edzők nélkül.

Gratulálok mindenkinek! Jó pihenést kívánok! Várom a videókat, hogy töltsétek fel.

Deák Attila László
Nagyon gratulálok Nektek, Nicolette Czakó, Gábor Mészáros, Dániel Gölöncsér az 1.B-Cool Gála megszervezéséhez és lebonyolításához! Szuper volt! Köszönjük az élményt!

Erdélyi Bernadett: egggggyetértek !! 🙂

Hajni Dicső Fantasztikus volt és köszönjük szépen!!! 🙂 Jövőreee issss!! 🙂

Mónika Wetzl Mi is nagyon jól éreztük magunkat, szuper volt a gála, szuperek voltak a táncosok és természetesen a szervezők is 🙂 Köszönjük hogy részesei lehettünk 😛

Anita Fekete Nagyon szép és színvonalas műsort láttunk, köszönjük a szervezést, köszönjük a felkészítést, köszönjük a sok munkát. 🙂

Tünde Gyurkota Mi is köszönjük, hogy ott lehettünk szuperül éreztük magunkat! 🙂

Xedox Videotéka Szuper volt, köszönjük szépen
Nagyon jól éreztük magunkat 😀

Molnár Erika Csatlakozom az előttem szólókhoz. Fantasztikus este volt! Gratulálok a szinvonalas műsorhoz! Köszönjük a munkátokat és további sikereket kívánok Nektek!

Oláh Éva Én is csatlakozom. Zseniális volt! Nagyon jól éreztük magunkat, remekül volt felépítve a műsor. Köszönjük a munkátokat!

András Csepei Nagyon jó volt!
Mi is köszönjük szépen!!
Nagyon éreztük magunkat!!!

Szandbauer Nikoletta Oraveczki Liliána mi is nagyon köszönjük ,nagyon jól éreztük magunkat és jó volt látni hogy a gyerekek milyen boldogok amikor táncolnak, és hogy milyen szeretettben és figyelemben van részük csapatban. köszönjük nektek!

Szilvia Rácz Nagyon jól éreztük magunkat tegnap este !
Jó csapat vagytok, csak így tovább !!

Łevente Farkas Noëł
Sziasztok! Gáláról szeretnék írni.
Nagyon jó volt és remélem jövőre is lesz lesz!😍 A fényeket, füstöt,lézert nagyon jól megszervezte:Gábor! A profi műsor vezető jó volt. Ami még nagy jó volt az a *hangos* zene!

 

Erika Kéri Nah…Szóval az első Gálánk!!  🙂  🙂 Röviden…Köszönjük mindazoknak a munkáját akik ezt lehetővé tették. Színvonalas műsort láthattunk, profi táncosokat és óriási tehetségeket! Ez egy nagy család akiknek együtt dobban a szíve a színpadon… Büszke vagyok és hálás!!! A legjobbak!!! Nagyon nagy SZERETETTEL: Köszönöm!!!!!

Tímea Mea Fenyvesi
Sziasztok !
Továbbítanám a csapatom üzenetét: Nagyon jól érezték magukat, köszönik a meghívást, a szervezést, de főleg a fantasztikus közönségnek a buzdítást !  🙂