IV. B-Cool Gála, 2019

2019. január 19-én immár negyedik alkalommal rendeztük meg gálánkat, idén az új év jegyében. A rendezvénynek újra a százhalombattai Barátság Kulturális Központ adott otthont. A 18 órakor kezdődő eseményen nem maradt a nézőtéren üres hely.

Hagyományainkhoz híven az Egyesület minden régiójából érkezetek táncosok, akik versenyprogramjukkal, vagy külön  erre a rendezvényre írt saját koreográfiával léptek színpadra. A két felvonásban csaknem 250 fellépő szórakoztatta a közönséget.

A Gálát az ART’S OK TáncSzínház két kis tanítványának produkciójával nyitottuk meg, majd párosaink és formációink mutatták be az edzéseken tanultakat, illetve versenyprogramjaikat. Néhány terület, párosok, formációk erre a gálára írt bemutatót adtak elő. Ide tartozott az a százhalombattai lelkes kis csapat, amelynek tagjai Gébele Nikolett gitárjátékára kezdték előadásukat.

Hegyes Bertalan és Farkas Boglárka a szentesi a Szilver Táncsport Egyesület párosa az első felvonás végén az angol keringő és a quickstep szépségeit mutatták be, majd a második felvonást jive és rumba táncukkal zárták.

Ebben a műsorban sem maradhatott el egyesületünk vezetője Mészáros Gábor és táncpartnere, Lengyel Bonita bemutatója, műsorunk végén akrobatika programjukat láthattuk.
A Gálánk zárásaként, ahogy eddig minden évben, Egyesületünk összes jelenlévő táncosa felment a színpadra, ahol közösen táncolták a mindannyiuk által ismert koreográfiákat.