Gyurom Natália

bcool_a_529_resizeA tánc világával 10 évesen ismerkedtem meg. Először az Acrobatikus Rock and Roll-al, majd a Hip-Hop és Jazz stílusokat sajátítottam el. A tánc szerelmese lettem és komoly célokat, eredményeket tűztem ki magamnak. Így 2 év után a hobbiból, élsport lett. Több mint 10 év versenyzés alatt számos szakmai tapasztalattal lettem gazdagabb és rengeteg versenyen vettem részt. Minden korosztályban országos eredményeket értem el.
Legjobb eredményeim :

– Hip-Hop Egyéni Világbajnok- 2010
– Lodz Acrobatikus Rock and Roll Felnőtt B kategória OB.  3.hely – Putnok
– Hip-Hop Junior Duo EB. 1.hely

Versenyzői pályafutásom mellett elkezdtem a táncoktatást mivel hosszú távú tervem volt, hogy majd edző leszek. Ezért is kezdtem el tanulmányai a Testnevelési Egyetemen. Úgy gondolom, hogy abból válhat jó edző, akinél az elméleti és gyakorlati tudás ötvöződik.

 Edzői karrier:

Pápán kezdtem edzői karrierem. Először ovis csoportot kaptam majd az idősebbekkel is foglalkoztam. Az Egyesület egyik legeredményesebb versenyzőjét Welspacher Vivient is volt szerencsém felkészíteni, aki Hip-Hop egyéni kategóriában többszörös Országos Bajnok és Európa Bajnok. Emellett felnőtt csoportban is szereztünk a csapataimmal OB. dobogós helyezéseket. 2010-től a budapesti Négy Muskétás Sporttánc Egyesületben kezdtem akrobatikus rock and rollt oktatni egy csapatnak, akikkel hazai és terület bajnokságokon indultunk.

 Egyéb tapasztalat:

Az érettségi után 2010-ben költöztem fel Budapestre. Ekkor indult egy új műsor az X-faktor az RTLKLUB-on, ahova táncosokat kerestek a tánckarba. Gondoltam szerencsét próbálok és elmegyek a castingra. Szerencsére beválogattak és onnantól mind az 5 évadban visszahívtak. Nagyon sokat tanultam az ország legjobb koreográfusaitól. Ma már sokkal több mindenre odafigyelek a színpadon és tudom, hogy milyen apróságokon múlik a siker. A tudásommal és szorgalmamnak köszönhetően több klipben, koncerten, divatbemutatón is szerepeltem, részt vettem. A legnagyobb öröm, hogy ma az R-GO Együttes egyik Gidájaként tevékenykedem, ahol szintén rengeteg tudást szereztem és szerzek. Eddig vendégtanárként tanítottam a B-Cool Dance Team táboraiban, mostantól viszont szeretnék egy saját csapatot.

Célom:

Az a tudás, amit versenyzőként és táncosként megtanultam, szeretném tovább adni, hogy mások is sikeresek és boldogok legyenek a tánc világában. Nagy álmom egy sikeres csapatot kinevelni (egészen gyerekkortól) akikkel nagy célokért küzdhetünk közösen. Úgy gondolom az álmaim megvalósítására a legjobb helyen járok mivel a B-Cool Dance Team az egyik legjobb Egyesület amivel találkoztam.