Gyermeknap – 2017

Iváncsa

Iváncsán június 4-en rendezték meg a gyereknapot, ahol 16:00-kor felléptek a B-Cool iváncsai, adonyi es battai táncosai. A nézők láthattak roki, hip-hop es show-tánc koreográfiákat. Szép napsütéses időnk volt, rengeteg program várta a vendégeket, főként a gyerekeket, hiszen róluk szólt ez a nap. Mi is kitelepültünk a rendezvényre. Az érdeklődők egész nap színezhettek, rajzolhattak a standunknál és nézhettek a korábbi fellépéseinkről készült videókat. Információt kaphattak a táborokról és a szeptemberben induló tanfolyamokról.
Remek napot töltöttünk együtt!

Százhalombatta

A Szent István téren felállított színpadon és előtte 25 gyermek úgy gondolta, hogy táncol egyet ezen a nemes napon. Szeretnénk kiemelni Lengyel Bonita tanítványai közül a Százszorszép óvoda 5 fő kis növendékét, akik bátrak voltak, eljöttek első fellépésükre és megmutatták, hogy négy évesen is el lehet kezdeni a táncot.
Szentes Edina segítségével sikeresen 20 perces műsorral tudtuk elkápráztatni a nézőket, úgy hogy nem volt előtte gyakorlási lehetőség.
Gyermeknapi kívánságot teljesítettük, amikor a szervezők jóvoltából két táncos lány előadhatta szóló bemutatóját, amit nagy tapssal jutalmazott a közönség. Befejezésül közös koreográfia tanításra hívtuk fel az ott jelenlévőket, akiknek külön gratulálunk, mert sikeresen elsajátították azt. Köszönöm mindazoknak, akik hozzájárultak a gyermeknapi produkcióhoz!

Kispest

Május 28-án Kispesten, a Központi Játszótéren egész napos rendezvénnyel köszöntötték a 2017-es gyereknapot. A rendezvényen egyesületünk 45 perces műsorral lépett fel. A fellépés sikeréhez mindenki hozzájárult, edzők, tanítványok sőt még néhány segítőkész szülő is. Ők alkották a színpad hátsó „korlátját”, hogy megóvják a gyermeket.
A rendelkezésünkre álló időben budapesti táncosainkkal színvonalas műsorral szórakoztattuk a közönséget, akik láthatták, hogy hogy a tánc kicsiknek és nagyoknak egyaránt öröm, és még ebben a melegben is lelkesen mutatták be tudásukat.
A nézők nagy tapssal köszönték meg lelkes tanítványaink előadását.

Adony

Adony Gyereknap: Május 28-án 17:00-kor a B-Cool adonyi csapatai az Ördögök, az Ördögfiókák és az Ovisok felléptek a városi Gyereknapon. Műsorukban bemutatták, hogy milyen roki, hip-hop és show-tánc koreográfiákat tanultak az elmúlt pár hónapban. Az ovisok egy játékos, mondókával egybekötött kis táncot adtak elő.