Várgesztes 2017. február 24-26.

Sepil Melissa

☺️ Nekem nagyon tetszett a tábor. Az edzések kemények voltak, de nagyon élveztem őket, és a sorunkkal is tovább tudtunk haladni. A szállás szép volt. A csapatépítő feladatok is szuperek voltak. Szívesen megyek jövőre is. ?

Puskás Dorottya

Nekem nagyon tetszett a tábor, annak ellenére, hogy rosszul voltam. Az edzéseknek köszönhetően(amin részt vettem:D) azt érzem/érezzük a csapattal, hogy fejlődtünk. A szálláshely nagyon szép volt, tiszta és rendezett. Tetszett, hogy volt egy kis házunk, amiben mi voltunk a lányokkal és Szabinával. A csapaterősítő feladatok is ötletesek voltak. Személy szerint nagyon élveztem, szívesen megyek máskor is! ^^

 Podjanek Luca

A tábor nagyon tetszett:) Az edzések picit fárasztóak voltak, de attól még élvezhetőek? A szállás nagyon szép volt, de lehettek volna kevesebben a legyek. A wellness is jó volt, gyorsan elszállt az idő:) Bogit és Szabinàt is be tudtuk”vinni” a vízbe? Lényegében nagyon jó volt a tábor?

Sziasztok! 

Német Petra vagyok és szeretném leírni a táborról a véleményem:
Nekem nagyon tetszett, bár izomlázzal járt, de megérte. Amit kaptunk ennivaló is nagyon finom volt. Az innivalót hiányoltam, mert tavaly három fajta szörp volt kirakva. A wellness is jól sikerült, mert a többiekkel jót játszottunk együtt. 🙂

Sziasztok!
Német Nóri vagyok. Nekem nagyon tetszett a tábor. Nagyon jók voltak a csapatépítő feladatok, remélem jövőre is lesz ilyen. Nagyon finomak voltak az ételek, amit kaptunk. A wellnessnél az nem volt jó, hogy a sok hajszárító lecsapta a konnektorokat. Végül is minden nagyon jó volt. 🙂

Hogyor Timea
Köszönünk mindent! 🙂 Szuper volt Dórinak.

Tokicsné Baki Krisztina
Köszönünk mi is mindent. Nem volt probléma a csúszás. Este is ráértetek volna 😀 😀

Tóth Rita
Köszönjük mi is, Kincső is nagyon jól érezte magát! ?

Deák Attila László
B-?

Hortobágyi Attila
Köszönjük mi is, mind a hárman nagyon jól érezték magukat, és még van energiájuk 🙁

Lurkó Sziget
Lilla szuperül érezte magát. Csak a “játszóházazást” hiányolta.
Köszönjük!!! 😀

Zsigmond Hajnalka
Köszönjük a munkátokat és segítséget!

Vinoczai Dóra
Köszönünk szépen mindent! Csenge szerint a táborban jobb volt mint itthon… 😉 😉
Viszont neki a kaja abszolút nem jött be… pedig nem válogatós!
Tuti a következő táborban is ott lesz! 😉 😀

Süveg Krisztina
Köszönünk mindent, Ferni ès Fernó is nagyon jól érezte magát ??

Horváth Viktória
Hálás köszönet Nektek 🙂 Gréti nagyon élvezte a tábort. A kajcsi neki sem jött be 😉 😛 😛

Csirkovicsné Mátyási Gabriella
Mi is köszönjük! Petra is jól érezte magát nagyon. Megkérdeztük tőle,hogy ha most vissza kellene menni menne-e. Kérdése az volt mikor indulunk?

Kéri Erika
Sziasztok! Maja nagyon jól érezte magát, szívesen maradt volna még..Jövőre is szeretne menni!!! ? A telefonálással sem erőltette meg magát…fel se hívott..csak egyszer. ? Az is csak ilyen “kötelező” bejelentkezés volt neki szerintem.?Gondolom lelki gondjai nem voltak..? Az ételek ízlettek neki, a szállás és a welness is szuper volt. Azt hittem ” hullább” lesz estére..de nem. Sztorik nincsenek, de sosem volt “egyből mesélős”…? Bárcsak gyerek lehetnék!!!! Jó, hogy vagytok!!! Köszönünk mindent!!

Lelkes Mirtil
Köszönjük a tartalmas hétvégét.

Imre Andrea
Mindent köszönünk! A maximumra törekedtetek mint mindig! Levi kimerült,minden jo volt azt mondta. Az ételeket kifejezetten dicsérte,pedig elég válogatós! Kellemes estét mindenkinek!

Dénes Ágnes
Nonoka nagyon élvezte ezt a három napot szívesen maradt volna még! Az ennivaló ízlett neki minden OKÉ volt a szavaival élve! ?
Köszönjük szépen B-Cool!!! ???

Szilágyi-Kneifer Tímea
Sziasztok! Én is nagyon jól éreztem magam, jövőre is elmennék lszívesen! Sok és nagyon kemény edzések voltak nagyon jófej és kedves edzőkkel! A wellness is nagyon jó volt…… Az ételek is nagyon finomak voltak! Köszönöm nektek Gábor Mészáros Nicolette Czakó Bonita Lengyel Boglárka Szivós Tímea Mea Fenyvesi Kata Tejes Bánhidi Daniel Szentes Edina. És még nagyon sok embernek! KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!! HAJRÁ B-COOL!!!! Köszönöm még egyszer Farkas Luca

Dicső Hajni
Nagyon köszönünk mindent!!! Noémi is nagyon jól érezte magát,mondta,hogy kemény volt de NAGYON jó (mindenem izomlázas anya 😀 ) nagyon boldog,hogy idén sem maradt le és jövőre is szeretne menni. Köszönünk mindent!!!! Szép estét.. 🙂

Neichl Éva
Köszönünk mindent ! Maja nagyon jól érezte magát ! 🙂

Sápi És Somogyi
Sziasztok!
Mi is köszönjük a lehetőséget! 🙂 és azt is, hogy Panna első ottalvós tábora igazán vidámra és tartalmasra sikerült.
Panna szerint a 3 legjobb dolog sorrendben: a wellness, a kaja és a szombati pizsiparty volt. 🙂

Wetzl Mónika
Sziasztok! Köszönöm Nektek ezt a 3 nap csendet itthon 😛 😀 félre téve a viccet, Enci megint nagyon jól érezte magát, nagyon szereti és élvezi a táborokat amiket szerveztek és ezt általánosítva minden egyes táborra elmondhatom. Bár ő elég válogatós, azt mondta nagyon finom volt az ennivaló, kiemelvén többször is a mai tiramisu szeletet. A Wellness a kedvencei közé tartozik, és persze az edzések is, de mivel egy energia bomba sajnos még mindig nincs elfáradva 🙁 🙂 Azt gondolom, hogy amíg lesz B-cool tábor, addig ő mindig ott lesz… 🙂

Rácz Szilvia
Enikő nagyon jól érezte magát . A wellness, edzések, kaja mind jók voltak.
Örök hálám amiért az étkezést megoldottátok , Enikőnek nagyon ízlett minden . Várja a következőt !

Czakó Nicolette

Kedves Szülők!

Remélem mindenki gyermekét megkapta és ha fáradtak is teli vannak-lesznek élménnyel. Mint már jeleztem Tóth László Rudolf az egész hétvégéről folyamatosan gyártotta a képeket és a videókat. Azokat majd a lájkolós oldalon lehet megnézni. A mai napon a gyerekek kifejezett kérésüknek eleget téve azzal, hogy az eddigi évekhez hasonlóan most is legyen csapatos, páros, táncok bemutatója, így eleget tettünk. Ezekről is készített fotókat Laci, amik szintén majd megtekinthetőek lesznek. Ebből adódóan volt a félórás busz csúszás, ami remélem nem okozott nagy problémát. 🙂
Étkezés: Kifejezetten jó ízű ételeket ettünk. Kezdési Időre az étterem mindig készen állt. Még a hang zavar is sokat változott a tavalyi évhez képest, DE idén valahogy az éttermen keresztül a táncos lábak sokszor szaladni kívántak.🙂 Remélem ez is változik majd jövőre.
Wellness: szófogadóak voltak, vigyáztak egymásra, DE nem sikerült a csajoknak a hajszárítót és a hajkefét áthozni. Igaz, nem is bírta az elektromos hálózat a sok eszközt így végül a házakban történtek a szárítások.
Edzések: szuperek voltak, ezerrel dolgoztak
Alvás: Hát sajnos nem minden ház lakóira mondhatom el, hogy tudták volna mikor éppen hány óra volt. Erről is kérlek Benneteket, hogy beszélgessetek el velük. (ha nem alszik fáradt lesz stb)

Köszönet: minden gyermeknek, minden szülőnek, aki támogatta gyermekét hogy ott lehessen, minden edzőnek – asszisztensnek- segítőnek a munkáját.
Tavaszi versenyszezon márciussal elindul. Hajrá B-Cool!

Mészáros Gábor és Czakó Nicolette

Hogy mi is az amit ettünk, többen kérdeztétek tőlem:

Péntek vacsora:
Hagyma krémleves
Bolognai spagetti tészta reszelt sajttal
Szombat ebéd:
Burgonya krémleves
Pulyka gyros, steakburgonyával és tzatzikivel és friss salátával
Meggyes piskóta
Szombat vacsora:
Erőleves zöldségekkel
Rántott csirkemell szezámos bundában, bébi répás párolt rizzsel
Vasárnap ebéd:
Csirke becsinált leves
Sertés paprikás, szarvacska tésztával
Tiramisu

Reggeli táboros svédasztal: kalács, zsemle, vaj, lekvár, három féle felvágott, tejbegríz, ital: hideg -meleg tej, tea,

Mészáros Gábor

Kedves táncosaim!

Remélem mindenki nagyon jól érezte magát ezen a hétvégén!!! Egy szuper táboron vagyunk túl, ahol mindenki keményen küzdött és dolgozott! Azt gondolom nagyon fárasztó volt mindenki számára, viszont maximálisan eredményes! Nagyon nagyon büszke vagyok minden egyes táncosra, hogy minden edzésen vért izzadtatok és küzdöttetek a céljaitok érdekében, hogy jobbak legyetek és minden téren fejlődjetek (ami sikerült is!!!!) Büszke vagyok az edzőimre, asszisztenseimre, akik mindent megtettek azért hogy a gyerekek a lehető legtöbbet fejlődjenek, és mindent megtettek azért hogy ilyen fárasztó edzesek mellett mindenki szuperül érezze magát és minden helyzetben időben biztonságban és fantasztikus csapatban legyen! Külön köszönöm a segítséget Nicinek és Anyukámnak akik nélkül egy tábor nem tudna ilyen jól működni, mert mindig mindenhol ott vannak a gyerekek számára ahol éppen szükség van rájuk és ezek mellett a háttérben segítenek mindenben nekem, nekünk!!!!!!!!!!
Szerncsésnek érzem magam hogy ilyen csúcs szuper tanítványaim, edzőim, asszisztenseim és segítőim vannak!
Mindenkinek köszönöm az egész hétvége alázatos munkáját és hatalmas eredményét!
Nagyon sokat fejlődtünk minden téren!
Jó pihenést kívánok mindenkinek és holnap, holnap után már talalkozunk is és robogunk tovább készülvén a hétvégi (vasárnapi) kickdance és területi versenyre!
Köszönöm mindenkinek hogy a B-Cool-hoz tartoztok!!!
Jo pihit!:)
Hajrá MI!!!!
Hajrá B-Cool!!!!!!!