Nyári táborok

Kispesti napközis tábor

Bohos Laura

Köszönöm Nektek ezt a hetet, fantasztikus volt. Gyorsan elrepült ez az 5 nap. Nagyon tetszik az új sorunk és szuper a zeneválasztás is. Nagyon sajnálom, hogy a Vivi nem lesz velünk. Puszi

Baráth Andrea‎
Kedves Gábor, Timi, Dani, Boni, Nici, Zsuzsa!
Megkértem a lányokat, hogy mondják el a 3 legjobb dolgot, ami tetszett a táborban.
Petra: a sok tánc (nagyon boldog, hogy már nem csak egy táncot tud), a pom-pom-os tánc (bocsi, de ez akkor is a második, ha az első is), és a sok nevetés.
Lilla: a kemény edzések (mind), saját sor, Gábor anyukájával való beszélgetés  🙂
De versenyben volt még a póló festés, a borsófőzelék, a közös játékok, relaxálás.. ilyenek. 🙂 Sajnálják, hogy már vége is. Köszönik szépen és én is!  🙂  heart hangulatjel

Krisztina Süveg
Köszönet-Gábor,Timi,Bonita,Dani-a csodás, esemény dús táborért

Balatonszemes 2015. július

Zsigmond Hajnalka
Kedves Nici! Köszönjük az odafigyelést, vigyázást és babusgatást. Igazi Pót anya voltál Niki számára, akárcsak Gábor anyukája, Zsuzsa. Niki nagyon örült és sok élménnyel tért haza. Jól érezte magát. Nektek és az edzőknek külön köszönet a munkátokért!
Tóth Pahota Szilvia
Köszönjük szépen, Lili nagyon jól érezte magát:-)
Éberl Klára
 Nagyon szépen köszönjük nektek, Dóri jól érezte magát élete első igazi anya nélküli táborozásán, szerintem jövőre 10 lóval sem lehetne visszatartani, de nem is szeretném. Emelem kalapom előttetek, téged mindig is csodáltalak! KÖSZÖNÖM!  😆
Fekete Anita
Mi is nagyon szépen köszönjük a sok odafigyelést, az összefoglaló szavakat, a lányok jól érezték magukat. Pihenjetek még a nyáron! 🙂

Ferenczné Szabó Beatrix
Mi is nagyon szépen köszönjük! Krisztián hietetlenül jól érezte magát élete első hosszú anya nélküli napjain. Köszönjük azt a sok sok türelmet minden felnőttnek.

Blaser Petra:
Nagyon jó tábor volt! Iszonyatosat jól ereztem magam! 🙂 A nemetek nagyon aranyosak voltak:)? Sokat nevettünk, tancoltunk és mar a második nap nem bírtunk járni!:D Az új sorunk nagyon jó! Köszönjük Gölöncsér Dánielnek a sorunkat!:)

Veres Laura:
Egy, nagyon jó tábornak lehettünk részesei,igaz a edzések fárasztóak voltak. és nagyon jó volt hogy ott voltak a németek is. nagyon jól éreztem magam

Kuchár Alexa:
Mint mindig,most is egy remek tábornak lehettünk részesei. Nagyon jól éreztem magam. Igaz,az edzések fárasztóak voltak, izom láz is lett rendesen,de ezek mögött sokat nevettünk,bolondoztunk, beszélgettünk,ettünk (nagyon finomak voltak) és egy szuper jó party-val zárhattuk a tábort.  Azt említeni sem kell,hogy a németekkel szuper volt lenni! És köszönjük a türelmet,megértést, edzéseket,játékokat,koreográfiát nektek Nati,Timi,Niki,Boni,Dani,Gábor,Laci!!!

Töreki Szilvi:
Ez az edző tábor nagyszerű volt! ? Színessé tette a kíváncsiság, hogy mi lesz az új sorunk… Gölöncsér Dánielnek köszönünk ?
5 emberrel indultunk, de sajnos csak 4-en jöttünk haza ?.
A szállás, az étel úgyszintén nagyszerű volt ?!
Az edzések fárasztóak, izzaztóak, kemények voltak…
A németek kedvesek voltak, és nagyon kitartóak ? még az utolsó edzésen is meg akartak “halni„!
A mindennapos csapat építő játékok viccesek voltak, főleg, hogy minden csapatból voltunk összeválogatva!
Az időnk lehetett volna jobb is  😥  de jó volt, hogy ott volt az a fedett uszoda! ?
Nagyon tetszett a tábor, remélem jövőre is ilyen jól lesz! ??
Köszönjük a sok munkát: Gábor Mészáros-nak, Nicolette Czakó-nak, Mészáros Zsuzsanna-nak!

Sajnos ennek a tábornak is elérkezett a vége ! Remek hangulat, fárasztó de gyümölcsét meghozó edzések, új koreó, új sorok és persze izom(hely)láz 🙂 ! Szóval már a buszon ülünk és indulunk haza! 😎 — fantasztikusan van – Éva Macskásy és további 11 ember társaságában.

Battai napközis tábor

Kedves Nici, Dani és Gábor!

Nagyon köszönjük a battai tánctábor szervezését és lebonyolítását.
Pannának ez volt az első táboros élménye és bár 1 nap kivételével minden nap sírt, egyik nap sem mondta azt, hogy nem akar menni, mert nem érzi jól magát ott.
Sajnos az óvodai könnyed, pihenős napok után túlságosan fárasztónak bizonyult a napi edzés és tánctanulás. De ezt meg kell majd szoknia, hiszen az iskolában sem lesz alvás. 🙂
Azt mondta, hogy a pom-pom tánc volt a legjobb és aztán a roki. A show egy kicsit nehéz volt. Bár már itthon sokat gyakorolta a küldött anyag alapján.
Meg azt is mondta, hogy a legjobb a kaja volt és a legrosszabb pedig az, hogy meleg volt nagyon. Bár ezt utóbbit mi is megtapasztalhattuk a bemutató napon.
Ez a pénteki nyílt nap arra is jó volt, hogy lássuk mennyi munka, türelem, kitartás van a gyerekek és a Ti részetekről is ebben az 5 napos táborban és persze így azt is láttuk, hogy ez mind milyen iszonyatosan izzasztó, meleg körülmények között zajlott.
Persze írhatnám azt is, hogy rövidebb bemutató is jó lett volna, de így jobban át lehet érezni az izzasztó körülményeket, amiben nektek minden nap részetek volt. 🙂
Jó ötlet volt az emléklap is. Panna örült neki, már a falon van a többi oklevél mellett. 🙂

Köszönet mindenért!

HAJRÁ B-COOL! 🙂

Üdv,
Gabi és Balázs