Egyházaskozár nyári tábor 2016.

13667764_998238683626426_861877169256496894_o

Kuchár Petra
Sziasztok! Nekem a tábor mint mindenkinek nagyon tetszett! Az ételek nagyon finomak voltak, és a csapatjátékok is nagyon tetszettek!!!! Az állatok nagyon aranyosak voltak a kedvencem a csacsi lett 🙂 a programok közül nekem a falusi játék tetszett a legjobban.( úgy tudom ezzel nem vagyok egyedül). Az edzések nagyon fárasztóak voltak de legalább lett eredménye! Az új koreó nagyon tetszik! Az ott dolgozók is nagyon kedvesek voltak!!!! És az nagyon jó volt ,hogy több németet is megismerhettem!! 🙂 a szobák is szépek voltak!!! A reggeli futás is tetszett!
Köszönöm, hogy erre a szuper helyre hoztatok el minket: Gábor Mészáros, Nicolette Czakó, Mészáros Zsuzsanna,Tímea Mea Fenyvesi,Bonita Lengyel,Kata Tejes,Edina Szentes 🙂 és persze Szandinak a szuper sorért! Köszönöm!!!!! Jövőre remélem ugyan itt!

Juhász Vanda
Sziasztok
Nekem a tábor nagyon tetszett ! Jók voltak az edzések a koreográfia nagyon jó és hozzánk illő lett ! Én jövőre is szeretnék menni ?
( Bocsánat hogy ilyen későn írtam le )
Sziasztok

Deák Aletta
Sziasztook!!? Nagyon-nagyon tetszett az egyházaskozári tánctábor! Az ételek is nagyon ízlettek nekem, és az ottani dolgozók is kedvesek voltak!! A programok is szórakoztatóak voltak, nagyon élveztük! Nekem az tetszett a legjobban amikor kérdéseket kaptunk a faluval kapcsolatosan, és mi házakról-házakra jártunk hogy a kérdésekre választ kapjunk! Az edzések nagyon fárasztóak voltak, de sokat feljlődött az összes csapat, páros és nagyon gratulálok nekik!!? A Pindúr Pandúrok nevében, nagyon köszönjük Szandinak hogy vette a fáradságot! Nagyon örülök hogy itt lehettem! További szép napot!! Sziasztok!?

Szaniszló Jennifer
A tábor nagyon tetszett, úgy érzem, hasznunkra vált. Minden nap kellemesen elfáradtunk. Az edzéseken mindenki a maximumot nyújtotta, mindezt egy profi edző, Loretta segítségével. Sikerült önmagamból is a legtöbbet kihozni. Számomra ez a tábor azért is volt hasznos, hogy a kitartásomon javítsak. Ez sikerült is. A tábori programok összességében jól sikerültek, örültünk, hogy így összehozták az egész egyesületet. Örömmel gondolok vissza ezekre a pillanatokra is. Ide jövőre is szívesen visszatérek!

Fülöp Bálint
Nagyon jól éreztem magam az egyházaskozári táborban, hiszen: -Egy szakmailag elismert, igazán profi tánctanár edzett minket a tábor alatt, aki nagyon sok új mozdulatot, technikát tanított nekünk. Bár fárasztónak és nehéznek bizonyult az edzés, de az egész csapat maximálisan helytállt és a megszerzett tudással, egy sokkal jobb csapat lettünk. -Az Intenzív edzés mellett, nagyon sok szórakoztató program volt, ami nem hagyott minket 1 percig sem unatkozni. A szórakoztatás mellett, ezek a programok lehetőséget adtak arra, hogy az egyesületen belül más táncosokkal is megismerkedhessünk. -A táborhelyszín, az étel, a szállás, a társaság mind egyaránt 100%-os volt. Összegezve: Egy igazán remek tábor volt, ahová jövőre is szívesen visszamennék 🙂

Dienes Martin
Az idei évben lehetőségünk nyílt Egyházaskozáron táborozni, köszönhetően Szabadegyháza községének. Személy szerint nekem nagyon megtetszett már a megérkezéskor a hely, mert az összes ott dolgozó a legnagyobb kedvességgel segített bármiben. A szállás és a programok tökéletesek voltak. Senki nem tudta mondani egy percre sem, hogy unatkozik, mert nem volt rá ideje. Az edzéseket egy nagyon profi edző tartotta, aki kihajtotta belőlünk az utolsó szusszanatot is, de erre szükségünk volt, hogy fejlődni tudjunk. Összegezve ez egy fantasztikus tábor volt, ahova nagyon szívesen visszamennék! 🙂 Martin

Anita Fekete
Sziasztok Nóri vagyok! Nagyon jó volt a tábor és jövőre is szeretnék erre a helyre menni! Nekem minden nagyon tetszett de legjobban a batikolás és a strand. Nagyon finomak voltak az ételek és szép a település!
Sziasztok én Petra vagyok! Nagyon jól éreztem magam és jó ötletnek tartottam az 1 perc és nyersz játékot! A táncok, amit tanultunk ötletesek, könnyen tanulhatóak voltak. A tábor SZUPPI volt!!!!

Andrea Pál
Sárika nagyon-nagyon jól érezte magát, csak jót mesélt! Szép volt a strand, jó a futás, a világ legjobb pizzáját és lángosát ette itt, a cicák aranyosak, az edző (akinek bocsi, de nem tudom a nevét) szuper! Valószínűleg ő most nem fog tudni írni, azért írtam helyette…

Nagy Judit

Petra lányom nagyon jól érezte magát nagyon sokat mesél, csak mesél. Köszönjük

Black Angels
Csapatunknak volt szerencséje majdnem egy hetet tölteni edzőtáborban, Egyházaskozáron.
Az ifjúsági szállóban, ahol laktunk pár nap erejéig, gyerekek és felnőttek számára egyaránt, a legjobb szolgáltatások álltak rendelkezésünkre.
A mi edzéseinkre a legkiválóbb táncost és koreográfust hívták, Lakatos Lorettát, aki hatalmas sikereket ért el a sportágban, köszönjük Neki! Alapjaiban véve nagyon jó helyünk volt ott, és kellemesen elfáradtunk, valamint szórakozásból sem volt hiány.

Loretta Lakatos
 

Kedves B-Cool Család!??
Nagyon szépen köszönöm, hogy ott lehettem Veletek pár napot ezen a csodás kis hangulatos helyen! ?Köszönöm, hogy élveztétek a közös bemelegítést velem ???Szuper kis család vagytok, vigyázzatok egymásra! Nagyon értékes dolog, ilyen csapathoz tartozni!
Szeretném megköszönni Mészáros Gábornak a meghívást?
Remélem hamarosan találkozunk valahol ☺️
További szép nyarat kívánok mindenkinek!?☺️???

Horváth Viktória
Sziasztok! Elmondhatom, hogy felnőttként is nagyon jól éreztem magam a táborban. A hely, az ételek, a kiszolgálás, a kedvesség mind *5-ös. Köszönöm a ram bízott gyerkőcök szüleinek a bizalmát, nagyon jól esett a köszönőleveletek, ami kaptam. A tábor szerintem nagyon-nagyon jól telt, öröm volt látni, hogy napi 6 óra edzés után is volt erejük és kedvük a gyerekeknek vacsi után is önfeledten játszani. Nekem az 1perc és nyersz játékok tetszettek a legjobban, de a strandolás is szuper program volt. Ez a szuppi tábor tényleg SZUPPI 🙂 🙂

Molnár Erika
Sziasztok! Ákos is nagyon jól érezte magát, és köszönjük a sok szuper élményt. Ákosnak az egyik legnagyszerűbb mégis az volt,hogy Gábor megtanította őt vízbe szaltózni! Mindenkinek köszönjük a türelmét és a sok törődést! További szép nyarat Nektek!

Horváth Viktória
Köszönjük ezt a szuper, csodálatos hetet, amit veletek tölthettünk, most még a hét fáradalmait pihizzük, de hamarosan írunk mi is. 🙂

Rita Tóth
Sziasztok! Kincső is nagyon jól érezte magát, mióta hazaért, mesél és mesél, ja és táncol. 🙂 Szuperek az új koreók, amiből egy hét alatt négyet is tanultak. Az étel is nagyon finom volt, pedig neki aztán nehéz a kedvében járni. Az állatok neki is nagyon tetszettek, főleg a cicák és a kiskutya. Csak jó élménnyekkel tért haza, szuper volt minden és jövőre sem hagyja ki a tábort. Köszönet mindenkinek a sok szép élményért!!!

Gelencsér Renáta
Sziasztok! Amina azt mondta, hogy szuper volt a tábor, főleg a reggelik nagyon finomak voltak. Az edzések kemények, az új koreo jó. Megtudtam, hogy van Nati tánc és Timi tánc. ? Az én állatimádó kislányom teljesen elolvadt a 15 kiscicától, az élménybeszámoló nagy részét ők tették ki. ?? Részemről köszönöm a képeket és különösen az élő bejelentkezéseket, Niki által a hely és a szobák bemutatását. Remek volt őket mozgóképen is látni. ? Összességében tele van élménnyel, jókedvűen tért haza, köszönjük Nektek! ?

Bernadett Erdélyi
Sziasztok!! Nagyon köszönjük a tábort, a programokat és a sok-sok támogatást 🙂 Lili jövőre is szeretne menni !

Hogyor Timea
Sziasztok! Köszönjük szépen itthon vannak a lányokHulla fáradt Dóri; nem beszédes 🙂 Érezzétek továbbra is jól magatokat.

Anikó Sárköziné Sokhegyi
Szuperek vagytok a Szuppi táborban ? jól szervezett tábor, nagyon jó programokkal és a legjobb edzőkkel, vezetőkkel, akik mindent megtesznek azert hogy jol érezzék magukat a gyermekeink! Minden elismerésem a Tiétek!

Krisztina Suveg
Köszönet a csodás tàborèrt, Fernikènek telis tele èlmènnyel tèrt haza? Külön köszönet az èlő bejelentkèzèsekèrt, ízelítőt kaphatunk, hogy csemetèink milyen jól érzik magukat,? Puszilunk mindenkit ? (Köszönet az Egyházaskozári Szuppi tábor üzemeltetőinek is)