Gyerekek – felnőttek – vélemények

Százhalombatta Napközis Tábor 2017

Enzsöl Nikoletta
A battai táborról: Ez volt Norina èlete első tábora. Nagyon jól érezte magát! Jól elfáradt estére mindig, de nagyon várta a másnap reggelt, hogy újra mehessen. Hálásan köszönjük neked, minden oktatónak, és Nicinek a kiváló szervezést, a törődést, odafigyelést a gyerekekre. A Nyílt órán pedig csak csodáltuk, hogy egész héten mennyi újat tanultak. Azt gondolom ez felejthetetlen tábor volt Norinának.

Wetzl Mónika
Sziasztok! Én csak ismételni tudom magam most már mondhatom azt hogy évről-évre. Enikő nagyon jól érezte magát megint. Örömmel mesélte hogy 2 új akro elemet is megtanultak Dáviddal. A pénteki kürtöskalács sütésnek különösen örült. Nici! Köszönjük a lehetőséget,hogy minden évben erre az egy hétre a pótanyukájuk leszel és vendégül látod őket a házatokban. Köszönet még Gábornak, Boninak és a többi edzőnek akik szintén terelgetik őket a helyes irányba (meg ha néha gyermekeink a saját fejük után mennek) és átadják Nekik minden tudásukat miközben megtanítjak őket a küzdeni akarásra a kitartásra,az összetartásra, a sport szeretetére.

Tokicsné Baki Krisztina
Rita nagyon jól érezte magát főleg amikor a vizes részek voltak. Délutánra azért elfáradt de sose mondta még h nem megy többet. Köszönünk mindent a csapatnak! Nagyszerű!

Erdélyi Bernadett
Lili nagyon jól érezte magát. Örömmel mesélte, hogy új barátságokat kötött, büszkén mutatta be az tanult koreográfiákat és nagyon várta a pénteki bemutatót és strandolást is. Köszönjük, hogy egy összetartó és jól működő csapat részesei lehetünk. Hajrá b-cool !!

Marianna Korsós-Novák
Lilla nagyszerűen érezte magát, rengeteg élménnyel gazdagodott, esténként bemutatta az új koreográfiákat, amiket tanult. Már nagyon várja az “ottalvós” tábort.
Köszönjük mindenkinek a sok törődést, élményt, tudást.
Augusztusban találkozunk. Jó pihenést mindenkinek.

Korábbi vélemények

Várgesztes 2017. február
Karácsonyi gáláink
Napközis táboraink 2016
Nyári tábor – Egyházaskozár 2016
Várgesztes 2016. február 26 – 28. Gyerekeink írták
Várgesztes 2016. február 26 – 28. Edzőink írták
Őszi tábor az Artistaképzőben – 2015
Nyári táborok – 2015
2015. májusi program – Kölyökvadon – Nagycirkusz
Várgesztes 2015