Elkezdődött a 2019-es versenyszezon

Egyesületünk versenyzői számára 2019. március 03-án a Területi és Kick Dance Bajnoksággal kezdődött a 2019-es versenyszezon.
Délelőtt zajlott a Kick Dance Bajnokság, amelyen három formációnk, a Csipet Csapat, a Kis Csillagok és a Black Girls, valamint két párosunk, Gyóni Olivér – Kővári Kincső és Rózsa Zoltán – Sepsi Fernanda indult. Mindannyian dobogós helyezéssel zárták a versenyt. Csipet Csapatunk volt a kivétel ez alól, mert parkettra lépésük során több sérülést gyűjtöttek össze. Táncuk példaértékű volt, mindhárom érintett kitartott csapata mellett, és végig táncolta a koreográfiát.

Délután került sor a Budapesti Területi Táncversenyre. A területi verseny az első lépcső a komolyabb megmérettetések sorában. Két junior formáció, az Elementrix és az újonnan alakult The Future, és két junior páros, Hortobágyi Dávid – Wetzl Enikő és Farkas Levente – Cséri Karina képviselte Egyesületünket. A nehéz mezőnyben zajló verseny megmutatta azt, hogy milyen úton kell tovább haladni a fejlődés, és jobb helyezések elérése érdekében.