Egyházaskozár Edzőtábor – I. turnus

13835647_1134330266613399_868170764_o (1)Véget ért a nyári ottalvós táborunk első turnusa. Csodálatos hetet töltöttünk el a Szuppi Ifjúsági Táborban. A gyermekek sokat fejlődtek tánctudásban, és az új koreográfiákban egyaránt. A kemény edzések mellett sok játékkal tarkítottuk programjukat, és a táborhely adta lehetőségeket is kihasználtuk. Megismertük a batikolás rejtelmeit, a kovácskalapács használatát. Körbe kocsikáztuk Egyházaskozár vadregényes tájait, és Bazsi ló hátáról is megszemléltük a világot. A sok-sok kiscica boldogan viselte a simogató gyermeki kezeket.
Tanítványaink rengeteg élménnyel tértek haza, amit a gyerekek és szülők írásaiból összegyűjtött vélemények is bizonyítanak.
Köszönjük Kispest Önkormányzatának a nyári táborozáshoz nyújtott pályázati támogatást, amely lehetővé tette, hogy egyesületünk kispesti tanítványai kivehették a részüket a táborozás mindennapjaiból.
Köszönjük a Tábor minden dolgozójának azt a sok szeretetet, törődést, segítséget, amivel széppé és felejthetetlenné tették itt töltött napjainkat.

Tóth Laci nagyon szép, mondhatná “Szuppi” képeket készített rólunk.
Fotósunk képei

A tábor pillanatai.