Mészáros Gábor

IMG_2328_resizeAz akrobatikus Rock and Roll táncműfajjal 1995-ben ismerkedtem meg első napközis táboromban. Azóta együtt élek ezzel a sporttal és örök szerelmemnek tekintem a táncot és azok közül is ezt a stílust.

A 20 éves táncpályafutásom alatt számos területi, országos és nemzetközi címet szereztem. Közöttük többszörös országos bajnoki címet, magyar bajnoki illetve helyezést és több nemzetközi dobogós eredményt mondhatok magaménak.

2015-ben megtettem a következő lépést, felnőtt A kategóriás versenyzőként az akrobatikus rock and roll legmagasabb kategóriájában kezdtem el a versenyzést.

Amikre a legbüszkébb vagyok:

  • Lyon serdülő világbajnokság 10 helyezés
  • Pozsony serdülő világkupa 5. helyezés
  • Felnőtt B kategóriás országos bajnokság 1. hely
  • Felnőtt “A” kategóriás pályafutásom kezdete

Idestova 10 éve foglalkozom gyermekek tanításával, és az ehhez szükséges Szakedzői végzettséget 2007-ben szereztem meg. A gyerekeket egészen óvodás kortól középiskolás (5-17éves) korig tanítom táncolni, és mutatom meg nekik az akrobatikus Rock and Roll sporttánc kihívásait és szépségeit. A táncosaim egyre több területi, országos és nemzetközi eredménnyel büszkélkednek.

Az egyik legnagyobb álmom saját sportegyesület létrehozása volt, amelyet az elmúlt évben sikerült megvalósítanom. A B-Cool Dance Team Sportegyesület megalakulása az egyik legnagyobb büszkeségem. A gyermekek tanítása mellett most már az egyesület vezetése szerves részét képezi életemnek.

Legfőbb célom, hogy az évek során a táncban, és tánctanításban megszerzett tudásomat folyamatosan fejlesszem, és mindezt átadjam a gyerekeknek. Szeretném, hogy a tanítványaim is átélhessék azt az a felemelő érzést, amikor a dobogó legfelső fokára állhatnak.  Úgy gondolom, hogy a sport, a mozgás és az öröm nagyon fontos egy gyerek életében, ezért arra törekszem, hogy mindig minden gyerek vidáman és kellő fáradtsággal távozzon az edzésekről.