Horváth Gábriel

IMG_0558A Winner’s Elements Hip-Hop tánciskolában kezdtem el táncolni Székesfehérváron 2009-ben. Egy év múlva beválogattak a versenyző csapatba, akikkel Győrben edzettünk. A kitartó edzések eredményeként számos országos versenyen végeztünk dobogós helyen. 2011-ben az olaszországi VB-n csapatunk 3. helyezést ért el. Nagyon büszke vagyok ezekre az eredményekre, ám ennek ellenére éreztem, hogy valami mást is szeretnék csinálni.

2010-ben Szabadegyházán elkezdtem a barátaimnak hip-hop-ot tanítani. Miután végleg elhagytam a győri tánciskolát, minden energiámmal a saját csapatomra tudtam koncentrálni. A Világbajnokság után edzéseink a szabadegyházi Művelődési Házban kaptak helyet. Tanítványaim eleinte kis létszámmal, majd egyre többen jelentkeztek.

A végleges csapatom Black Angels néven 2014-re állt össze, és kezdetét vette a versenyzések időszaka. Már az első versenyek megmutatták, hogy igen is van keresni valónk a versenyző mezőnyben. 2015-ben a Start Dance országos hip-hop versenyén a Black Angels a nála jóval esélyesebbnek gondolt tánciskolákat utasította maga mögé.

A koreográfiákat Crump locking brake popping mozdulatok felhasználásával írom.

Sportedzői képesítésemet 2014-ben a budapesti Semmelweis Egyetemen szereztem meg. Szeretem a kihívásokat, szeretek új dolgokat tanulni, ezért szívesen vágok bele más táncalapok oktatásába is. Mindemellett természetesen, folyamatosak a Black Angeles edzései, versenyzései.

Szabadegyháza óvodásainak, iskolásainak 2015 szeptemberétől a Művelődési Házban akrobatkius rock and roll alapokat fogok tanítani heti rendszerességgel. Minden érdeklődőt szeretettel várok!