Gölöncsér Dániel

bcool_a_497_resizeTáncos karrierem:
1997-ben kezdtem el táncolni akrobatikus rock and roll-t Solymáron,  Fehérvári Brigitta volt az oktatóm. Serdülő „C” páros kategóriában kezdtem el versenyezni, ahol az első évben a ranglistán 72 párosból a 7. helyen végeztünk akkori párommal. A Holiday Sportegyesületben egészen 2007-ig táncoltam. Ezt követően a sors a Musztáng Sportegyesületbe vitt. Itt Stieber Csaba és Tormásiné Neuwirth Anikó keze alatt fejlődhettem tovább, mint táncos. Felnőtt „C” páros kategóriában dobogós helyezéseket értem el. Nem csak akrobatikus rock and roll-t táncoltam, hanem hip hop-ban is kipróbáltam magam. Először Knyihár Anikó egyesületében a Freestyle Dance Factory kezdtem el versenyszerűen hip hop-ozni. 2012-ben világbajnoki 4. helyezést értünk el Felnőtt Formáció kategóriában, Olaszországban. Táncoltam az Éva Funky Sporttánc Egyesületben is a „RapResent” nevű csoportban, akikkel együtt dobogós helyen végeztünk versenyeken. Majd fejlődésem érdekében Gomes Martins táncosa lettem. Háttér táncosi karrierem során Király Viktorral és Molnár Ferenc ’Caramellel’ dolgozhattam együtt. Király Viktor mögött a 2012-es VIVA Comet Gálán, valamint a „Move Faster” c. dalának videó klipjében is szerepet kaptam. Molnár Ferenc ’Caramel’ mögött 2012 decemberében saját Adventi Koncertje keretén belül táncoltam két ízben is (Debrecen, Budapest).

Gölöncsér DánielEdzői karrierem:

Edzői képesítésemet a Szalma István által elindított akrobatikus rock and roll képzésen szereztem meg, majd 2009-ben a Négy Muskétás Sporttánc Egyesület Mészáros Gábor vezetőedző által elkezdtem önálló edzői pályafutásomat Százhalombattán az Arany János Általános Iskola és Gimnáziumban. Később sikeres Hip Hop Oktatói vizsgát tettem le. Azóta számos szép sikereket értek el csapataim:

Nemzetközi és Országos táncfesztiválok: győztes és dobogós helyezések rocky-ban és hip hop-ban, Ritmuscsapatok Országos táncverseny: dobogós helyezések csoport, duó és egyéni kategóriában, Kick Dance rocky utánpótlás verseny:  dobogós helyezések.

Vendégtanárként is szoktak hívni más egyesületek edzőtáboraiba. Állandó résztvevői vagyunk a helyi rendezvényeknek és mindemellett jótékonysági fellépéseken is szívesen részt vesz egyesületünk. Célom: Minél több gyermeket taníthassak és mosolyt csaljak az arcukra!  Versenyzőim illetve jövendő versenyzőim minél sikeresebbek legyenek és ezáltal egyesületünk hírneve mindenhova elérjen!
Családias, jó hangulat uralkodik nálunk!

Minden érdeklődőt szeretettel várok!