Czakó Nicolette

IMG_2575_resizeKapcsolatom az Egyesülettel 2009-től tart. Lányom itt kezdett el táncolni és a mai napig itt táncol. Százhalombattán élek férjemmel és lányommal, a fiam már kirepült a családi fészekből. Művelődés szervezői diplomám mellett, pedagógiai asszisztens képzővel is rendelkezem. Az andragógiai és államigazgatási munkásságomat felváltotta a gyerekekkel való foglalkozás, mert hiszem, bennük van a jövőnk, a reménységünk.

Az erkölcsös viselkedés, a kulturált magatartási formák tanítása mindenkinek a feladata, aki a gyermekekkel kapcsolatba kerül, ezért azt hol játékos formában, hol közös beszélgetések útján próbálom becsempészni a velük együtt töltött idő minden területén, beleértve az edzéseket, táborokat.. Figyelembe veszem a gyerekek saját személyiség jegyeit, és szükség esetén segítem a beilleszkedésüket.

Azon túl, hogy részt veszek az Egyesület mindennapjaiban, a táborokba is elkísérem a csapatot és napi életük szervezése mellett vigyázom a kicsik álmait. Következetesnek tartom magam, előre gondolkodó típus vagyok, aki szeret szervezni. A szülőkkel való folyamatos kapcsolattartás véleményem szerint az egyik legfontosabb feladatom, mert nélkülük nincs táncoló gyermek.

Az egyesület jó működésének érdekében tárgyalásokat folytatok külső szervezetekkel többek között a fellépések, táboroztatások tekintetében. Az egyesület vezetőjével, Gáborral közösen hozzuk meg döntéseinket.

feladatom és célom: Gyermekek arcán mosoly legyen!

Czakó Nicolette
GYERE NÉZZ BE HOZZÁNK!

Koordinátor, PR, marketing
06-30/940-5061
nicoletteczako@gmail.com

” Nem a fény és a pompa számít, hanem a belső tiszta érzés! “