Csepei Alexa

img_1310_12002010 végén kezdtem el táncolni Százhalombattán a Négy Muskétás Sportegyesületben Gölöncsér Dánielnél. Több osztálytársam táncolt Daninál, és mivel nagyon szerettem volna sportolni, úgy döntöttem, hogy elmegyek az Arany János Általános Iskola tánctermébe, és megnézem, milyen is egy edzés. Annyira megtetszett az akrobatikus rock and roll, hogy a következő edzéstől kezdve én is táncoltam.

2012 nyarán nagy lehetőség előtt álltam, elmentem életem első tánctáborába. Az edzések során, és a táborban is tudásom legjavát adtam, aminek meglett az eredménye. Szeptemberben bekerültem a Girl Power csapatba, hip-hop, és rock and roll koreográfiákat is tanultunk, és mindkét műfajban nagyon szép eredményeket értünk el a versenyeken. A Connector Táncversenyeken rock and roll kategóriában mindig első helyen végeztünk. A berhidai és nagykátai versenyeken a legtöbbször dobogón végzetünk.

Engem mindig az akrobatikus rock and roll vonzott jobban, azon belül is nagy álmom volt, hogy párosban táncolhassak. Ez 2014 márciusában megvalósulhatott, Danival elkezdtem a páros tánc alapjainak elsajátítását. Nagyon gyorsan haladtunk, május elsején első fellépésünkkel színpadra állhattunk. 2014 nyarán elmehettem életem első páros tánctáborába. Azóta tánctudásom folyamatosan fejlődik, már felnőtt „B” kategóriás akrobatikai elemekkel tarkított fellépő koreográfiánk van.

2013-ban megalakult a B-Cool Dance Team Sportegyesület Mészáros Gábor vezetésével, és én tudtam, hogy része akarok lenni ennek a csapatnak, úgy táncosként, mint asszisztensként, majd később edzőként. Dani mellett „kis edző” is voltam, és már akkor megérintett az érzés: szeretek gyerekekkel foglalkozni, és átadni a tudásomat kisebbeknek.

2016 februárjában Várgesztesi táborban lehetőséget kaptam, hogy segítőként vegyek részt a mnkában. Jó volt látni, ahogy a gyerekek óráról órára fejlődnek, és tudni, hogy ebben már nekem is részem volt.

Célom, hogy a páros táncban folyamatosan fejlődjek, és minél több fellépésen megmutathassam tudásomat. A másik célom, hogy az Egyesületünkben saját tanítványaim legyenek, és jó edző váljon belőlem.