B-Cool Családi Nap – 2019

Egyesületünk 2019. június 16-án megrendezte második Családi Napját Százhalombattán a Csónakázó tónál. A Százhalombattai Városi Ifjúsági Sportegyesülettel összefogva igazán tartalmas napot zártunk, amelyet Vezér Mihály polgármester úr is megtisztelt jelenlétével és aktív közreműködésével.

Felnőttek, gyermekek egyaránt jól szórakozhattak. A tóban motorcsónakozás, kenuzás örömeit próbálhatták ki az érdeklődők. A gyermekek ugráló várakban játszhattak, és a tűzoltóautós habpartin vehettek részt.

 

A SZVISE judo szakosztálya a réten rögtönzött tatamin bemutatta az érdeklődőknek sportáguk sajátosságait. Új táncműfajt is láthattunk, a Nomádok fellépésükkel adtak betekintést a western táncok szépségeibe. A western show végén rögtönzött flashmobon a gyerekek, felnőttek egyaránt belekóstolhattak a country világába.
A kispesti szülőkön keresztül láthattuk, hogy a tánc örömét nem csak gyermekként lehet megízlelni.

A családok, csapatok főzőversenyén finomabbnál finomabb ételek készültek. Szalai Attila képviselő úr gondoskodott arról, hogy ne maradjanak éhesek a rendezvényt biztosító munkatársaink, és azok sem, akik nem vettek részt a versengésben.

Az időjárás kicsit ránk ijesztett, ám szerencsére csak kis széllel enyhített a kánikula melegén.

Képgaléria