Eseménygazdag szeptemberi hétvége

X. Tavi Sárkányhajó Verseny Százhalombatta – 2016. szeptember 24.sarkany-montazsA B-Cool SE ebben az éveben is kivette a részét a X. Tavi Sárkányhajó Versenyből. 10 perces nagyszerű fellépéssel mulattattuk a közönséget, ahol kicsik és nagyok, párosok és formációk látványos produkcióval léptek színpadra. A repertoárban akrobatikus rock and roll, show tánc hip-hop és a Grease Musical részlete is szerepelt.
Megtartottuk a versenyző csapatoknak a közös zenés bemelegítést, majd a versenyen csapatunk a Dragon Cool egy edzés, után szép evezéssel a 6. helyezést érte el.
Szép munka volt, köszönjük minden résztvevőnek a csodálatos napot!

Jótékonysági gyermek foci kupa

14445079_1239714476070873_5181736935064805406_o-1

A B-Cool Dance Team képviselte magát Kispesten az Önkormányzati Sporttelepen, a KAC pályán megrendezésre került jótékonysági gyermek foci kupán is, ahol a pálya mellett táncosaink fellépést rögtönöztek és szórólapokat osztottak. A rendezvényen Egyesületünk 11 tagja vett részt, és méltán öregbítették hírnevünket.
Köszönjük a lehetőséget az Országos Lombikbébi Támogató Alapítvány kapcsolattartójának, Földi Lajosnak! Reméljük, hogy a jövőben is eleget tehetünk felkéréseinek.

Adonyi Szüreti Mulatság

Az Adonyi Művelődési Házban szeptember 24-én rendezték meg a Szüreti Mulatságot, amelyet a B-Cool csapata nyitott meg fellépésével. Szabadegyházáról,  Sárosdról és Budapestről, a Janikovszky Éva Általános Iskolából érkeztek a gyerekek, akik az edzőkkel közösen mutattak be egy rocky, hip-hop és show tánc stílusokból összeállított mixet, a közönség nagy örömére.
Büszkék vagyunk nagyszerű munkátokra