24. Battai Napok – 2017

2017. szeptember 08-10. között került sor a 24. Battai napok a százhalombattai Városi Szabadidőközpotban Egyesületünk már hagyományosan fergeteges fellépésével színesítette a nyitó nap műsorát. A 130 gyermek színvonalas, és jól szervezett bemutatója most is nagy közönségsikert aratott. Az akrobatikus rock and roll mellett show tánc és Hip-Hop koreográfiákat táncoltak a tanítványaink A B-Cool család egységét jelezte, hogy szinte minden régiónkból érkeztek táncosok. A második fellépésen edzőink voltak láthatók a színpadon, ami bizonyította, hogy nem csak tanítják a gyermekeket, maguk is jeleskednek saját műfajukban.

Idén 9. alkalommal jelentünk meg a Battai napokon, programunkat már érdeklődéssel várta mindenki. Ezt az is bizonyítja, hogy a Halom Tv az esemény nyitónapján, szeptember 8-án közvetített rendkívüli adásában interjút adott le egyesületünk vezetőjével, Mészáros Gáborral. A 3 napos rendezvénysorozatra szokásos egyesületi sátrunkkal települtünk ki, ahol a táncsportot népszerűsítettük folyamatos videó adással, szórólapokkal és szóbeli tájékoztatással. 

Ebben az évben „gyermekcsalogató” palettánkat játékos tánctanulással, apró ajándékokkal bővítettük. Amíg tanáraink egyszerű koreográfiát tanítottak az érdeklődő gyerekeknek, segítőink ajándékul az egyesület léggömbje mellett hajtogatott lufival, csillámtetkóval, nyalókával kedveskedtek.