2017. július 24-28. Napközis tábor Szabadegyháza

Egyesületünk a tavalyi évhez hasonlóan idén is megtartotta napközis táborát Szabadegyházán a Nagy László Művelődési Házban.

A táborban összesen 20 fő vett részt, közöttük olyan szabadegyházai gyerekek is, akik csak most ismerkednek a táncsporttal és Egyesületünkkel. Horváth Gábriel szervezésében és irányításával zajlottak a tábor napjai. Komoly segítséget jelentett a Black Angels Hip Hop formáció két tagja, Szaniszló Jennifer és Dienes Martin, valamint B-Cool más régióiból érkező vendég edzők. Lengyel Bonita Akrobatikus Rock and Roll koreográfiát tanított, Szentes Edina és Tejes Kata pedig Show táncot. A hét során kis táncosaink három új koreográfiát sajátítottak el, Rock and Roll, Hip-Hop és Show tánc stílusokban. A tábor nyitó napján Mészáros Gábor, az Egyesület vezetője is jelen volt, és megkezdte a Rock and Roll oktatását.

A napi programban kétszer két óra edzés szerepelt, ám e mellett csapatépítő játékra is jutott idő, amelyben három csoportra osztva versengtek a gyerekek egészen péntekig. A finom ebéd mellett gyümölccsel és édességekkel is kedveskedtünk.

Csütörtökön a százhalombattai Városi Strandra látogattunk, ahol két órás fürdőzéssel kapcsolódhattak ki sportolóink.

A tábor utolsó napján rövid táncbemutatóban foglaltuk össze a héten tanultakat, amely a szülők körében nagy sikert aratott. Zárásként minden gyerek oklevelet és édességet kapott kitartó munkájáért.

Köszönjük Szabadegyháza Önkormányzatának anyagi és erkölcsi támogatását, amellyel komoly segítséget nyújtottak Egyesületünk helyi régiójának.