2. B-Cool Karácsonyi Gála

Egyesületünk nagyszabású gálával zárta a 2016-os évet. A programnak a százhalombattai Barátság Kulturális Központ adott otthont, ahol a nézőtér idén is zsúfolásig megtelt.
A két és fél órás, két részből álló műsorban minden régiónk képviselte magát. 230 táncos – 50 páros és formáció – lépett színpadra, 44 műsorszám bemutatásával. Az előadáson tanítványaink versenyprogramjaikat mutatták be, ám sokan időt és fáradságot nem kímélve, saját maguk írtak koreográfiát, és ezzel örvendeztették a közönséget. A főszerep a gyermekeké volt, hogy megmutathassák amit az évben tanultak, ám az edzők sem maradtak láthatatlanok, és a vendég táncosoknak is tapsolhatott a közönség.
A gálaműsor végén sor került a Csudamadár rajzpályázat díjainak átadására.
Hálatelt szívvel és egy kis ajándékkal kedveskedve mondtunk köszönetet azoknak a szülőknek, akik szabadidejüket feláldozva óriási segítséget nyújtottak a kispesti B-Cool Táncstúdiót felújításában. Önfeláldozásuknak köszönhetően tudunk méltó körülményeket biztosítani a z ott táncoló gyermekeknek.
A Gála zárásaként megtöltötték a színpadot tanítványaink, és olyan koreográfiát adtak elő, amit az egyesületben szinte minden gyermek és edző megtanult már. Nagyszerű volt nézni az egyszerre táncoló gyermekeket, akik megmutatták azt az egységet, amit Egyesületünk képvisel.